Matematik

Løs ligningen

01. oktober 2017 af judy1800 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe med følgende ligning?

2(x-4)/x-1=8 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2017 af peter lind

Gang over med x


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2017 af StoreNord

#0

Kan vi gå ud fra, at du mener:

                                                 \frac{2(x-4)}{x}-1=8                              ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2017 af SuneChr

# 0 Du mener sikkert

\frac{2\cdot \left ( x-4 \right )}{x-1}=8


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2017 af StoreNord

Så kan x være alt andet end       1


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.