Matematik

Hjeælp igen!

08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan hjælpe mig med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af Mathias7878

Find g'(x)

Løs ligningen

g'(x) = -24

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2017 af Mathias7878

g(x) = x^3-6x^2-12x+8

g'(x) = 3x^2-12x-12

g'(x) = 24

3x^2-12x-12 = -24

3x^2-12x+12 = 0

d = b^2-4ac = (-12)^2-4*3*12 = 144-144 = 0

x = \frac{-b}{2a} = \frac{12}{6} = 2

g(2) = 2^3-6*2^2-12*2+8 = 8-24-24+8 = -32

Dvs. i punktet (2,-32) rører tangenten grafen for g

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjeælp igen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.