Fysik

Glukose masse

28. oktober 2017 af nichole12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvordan griber jeg vedhæftede opgave an? Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal starte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2017 af janhaa

n*\Delta G=Work=n*|-2828\,kJ/mol|=E=90kJn*\Delta G=Work=(-2828\,kJ/mol)*n=E=90kJnice problem:

C_6H_{12}O_6+6O_2 => 6CO_2+6H_2O\\ \\ \Delta G=Work=energy=E=W

P=25 W = 25 J/s = E*t

E = P*3600 J = 90 kJ

We know from tables that 

\Delta G=Work=-2828\,kJ/mol=E=90kJ*n

so


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2017 af janhaa

n = (90/2828) mol = 0,0318 mol

m = M*n = 180*n = 5,7 g

sorry, noe rart skjedde over via redigering


Skriv et svar til: Glukose masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.