Matematik

Hjælpe til et regnestykke.

01. november 2017 af annomumie (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En trøje koster 600kr. i butikken men 450kr. på nettet. Hvor mange procent billigere er trøjen på internettet? Vis gerne med en udregning, så jeg kan se, hvordan jeg skal regne det ud. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Mathias7878

\frac{600-450}{600} =

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2017 af Cupcake2002 (Slettet)

600 - 450 = 150

(150 : 600) * 100 = 25%


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af SuneChr

Det er så under forudsætning af, at det ikke er forbundet med nogen omkostninger ved nethandelen,
kortgebyr, fragt el. lign.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2017 af Cupcake2002 (Slettet)

Hov det jeg gjorde er forkert 

det er: 

(150 : 450) * 100 = 23%


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2017 af Mathias7878

#4

Nej din udregning var rigtig nok før. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælpe til et regnestykke.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.