Kemi

udtrykket for ligevægtskonstanten

15. november 2017 af Idioten93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har et spørgsmål som lyder :

"opskriv udtrykket for ligevægtskonstanten, og vurdere i hvert enkelt tilfælde om ligevægten ligger til højre eller venstre"?

forstår det ikke..

pft!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2017 af mathon

Uden oplysning om en kemisk reaktion, kan du ikke hjælpes.


Svar #2
15. november 2017 af Idioten93 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2017 af mathon


Svar #4
15. november 2017 af Idioten93 (Slettet)

kan du hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. november 2017 af mathon

1.
                \small \frac{\left [NO \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}{\left [ NO_2 \right ]^2}={K_c}^{200^\circ}=1{.}1\cdot 10^{-5}\; M^{-1}

2.
                \small \frac{\left [SO_3 \right ]^2}{\left [ SO_2 \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}={K_c}^{500^\circ}=1{.}0\cdot 10^{12}\; M^{-1}?

3.
                \small \frac{\left [CO \right ]\cdot \left [ NO_2 \right ]}{\left [ CO_2 \right ]\cdot \left [ NO \right ]}={K_c}^{800^\circ}=0{.}64?


Svar #6
15. november 2017 af Idioten93 (Slettet)

Mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. november 2017 af mathon

1.
                \small \frac{\left [NO \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}{\left [ NO_2 \right ]^2}={K_c}^{200^\circ}=1{.}1\cdot 10^{-5}\; M^{-1}                …forskudt mod venstre.

2.
                \small \frac{\left [SO_3 \right ]^2}{\left [ SO_2 \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}={K_c}^{500^\circ}=1{.}0\cdot 10^{12}\; M^{-1}                …forskudt mod højre.

3.
                \small \frac{\left [CO \right ]\cdot \left [ NO_2 \right ]}{\left [ CO_2 \right ]\cdot \left [ NO \right ]}={K_c}^{800^\circ}=0{.}64                                …let forskudt mod højre.


Skriv et svar til: udtrykket for ligevægtskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.