Matematik

Inte.

23. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Hvorfor giver følgende ikke (2ln(3)) - (2ln(0,5)) ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2017 af Mathias7878

\small \int_{0.5}^{3}\frac{2}{t}dt = 2\cdot ln(3)-(2\cdot ln(0.5)) \approx 3.58352

- - -

 

 


Svar #2
23. november 2017 af Mathian

Kom til at kigge på den forkerte facitliste, tak for bekræftelsen Mathias! 


Skriv et svar til: Inte.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.