Fysik

Masse af lod- opdrift i vand

26. november 2017 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal finde massen af et lod som jeg forstille mig er erstattet af vand nede i vandet. 

Jeg ved jeg skal bruge formlen m= p(rho)*V

1,00 er vands massefylde (rho)

20m3 er V (volumen af lodet)

m= 1,00*20m3= 20m3   passer dettte svar? mangler jeg ikke noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af mathon

             \small 20\;m^3\text{ er ikke et lod men en metalblok.}

             \small \text{Dine enheder stemmer ikke.}


Svar #2
26. november 2017 af Madsiso (Slettet)

#1

             \small 20\;m^3\text{ er ikke et lod men en metalblok.}

Sry skrev forkert, se bort fra enheden. Men kan du hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2017 af mathon

   \small F_{op}=F_{tyngde}^{\, luft}-F_{tyngde}^{\, vand}=V\cdot \rho _{vand}\cdot g

               \small m_{lod}\cdot g=F_{tyngde}^{\, vand}+V\cdot \rho _{vand}\cdot g

               \small m_{lod}=\tfrac{F_{tyngde}^{\, vand}}{g}+V\cdot \rho _{vand}


Skriv et svar til: Masse af lod- opdrift i vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.