Matematik

ingen hjælpemidler

06. december 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

uden brug af hjælpemidler. kan nogle hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2017 af DinMakker

f(1) findes ved at sætte x=1 i f(x)
Differentier derefter f(x) til f’(x) og sæt x=1

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2017 af mathon

              \small f{\, }'(x)=3x^2+\tfrac{1}{\sqrt{x}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2017 af Mathias7878

(x^n)' = n\cdot x^{n-1} = 3x^2

(k\cdot f(x))' = k \cdot f'(x) = 2 \cdot \frac{1}{2\sqrt{x}} = \frac{2}{2\sqrt{x}} = \sqrt{x}

Dvs

f'(x) = 3x^2+ \sqrt{x}

f(1) = 1^3+2\cdot \sqrt{1} = 1+2 = 3

f'(1) = 3\cdot 1^2 + \sqrt{1} = 3+1 = 4

- - -

 

 


Svar #5
06. december 2017 af benjaminamos (Slettet)

i skriver noget forskelligt. hvad er f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2017 af Mathias7878

Hov, jeg har lavet en fejl :-)

f'(x) = 3x^2+\frac{1}{\sqrt{x}}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2017 af Mathias7878

f'(1) = 3*1^2+\frac{1}{\sqrt{1}} = 3+1 = 4

- - -

 

 


Svar #8
06. december 2017 af benjaminamos (Slettet)

okay tak 
hvorfor er f'(x) ikke dette: 1/2*kvadratroden(x)


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. december 2017 af Mathias7878

De to 2-taller går ud med hinanden
- - -

 

 


Skriv et svar til: ingen hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.