Matematik

differentiere

13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan vil I differentiere dette her: 

1/4*(-3*x+(x^2+384)^1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2017 af StoreNord

Mener du                         1/4*(-3*x+(x^2+384))^1/2                 ?

erstat      1/4     med √½            og gang kvadrat-rødderne sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2017 af peter lind

Du har en paratesfejl, så jeg er ikke klar over hvad du skal differentiere. Jeg vil gætte på at du skal differentiere de som en sammensat funktion indre funktion x2+364 ydre funktion kvadratrod


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2017 af SuneChr

\frac{1}{4}\sqrt{x^{2}-3x+384}                 ?

\frac{1}{4}\left ( -3x+\sqrt{x^{2}+384} \right )       ?

\frac{1}{4\sqrt{x^{2}-3x+384}}                 ?

\frac{1}{-3x+\sqrt{x^{2}+384}}     Gange 1/4          ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2017 af StoreNord

#1

Mener du                         1/4*(-3*x+(x^2+384))^1/2                 ?

erstat      1/4     med √½            og gang kvadrat-rødderne sammen.

Rettelse til #1: erstat      1/4     med         \sqrt{\frac{1}{16}},       og gang kvadrat-rødderne sammen.


Svar #5
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Mener denne her funktion
Vedhæftet fil:IMG_6019.JPG

Svar #6
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hvis man skulle integere denne: 

(x^1/4+(1/4)*x^3/2+(1/8)*x? 

jeg får: 

1/1,25*x^1,25+1/4*1/2,25*x^2,25+1/8*1/2*x^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. december 2017 af StoreNord

(x0.25+(1/4)*x1.5+(1/8)*x

0.25x-1.25+3/8x0.5+1/8                      får jeg

1/1.25 x1.25+5/8 x2.5+1/16x²           får jeg


Svar #8
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

er det forkeret det jeg har lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. december 2017 af StoreNord

#6

hvis man skulle integere denne: 

(x^1/4+(1/4)*x^3/2+(1/8)*x? 

jeg får: 

1/1,25*x^1,25+1/4*1/2,25*x^2,25+1/8*1/2*x^2

1/1,25*x^1,25+1/4*1/2,5*x^2,5+1/8*1/2*x^2               er vist hvad jeg får


Svar #10
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hvordan kommer du frem til 5/8*x^2,5?


Svar #11
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

vil du ikke få 1/4*1/2,25*x^2,25


Svar #12
13. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

har fundet min fejl tak 


Skriv et svar til: differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.