Kemi

beregn pH

07. januar 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en 0,0257 M HCl - opløsning er [H3O+] = 0,0257 M, da HCl reagerer så godt som fuldstændigt med vand

hvordan beregner jeg opløsningens pH??? jeg kan se på min facitliste at det skal give -log[0,0257]=1,59


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2018 af Laura7822 (Slettet)

Du bruger formlen: pH=-log[H_3O^+].


Skriv et svar til: beregn pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.