Matematik

Beregn resistans

10. januar 2018 af Kristensenalex - Niveau: A-niveau

Håber at i kan hjælpe med spørgsmål 1.2

Vedhæftet fil: Opgave.JPG

Svar #1
10. januar 2018 af Kristensenalex


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2018 af ErIkkeEnHund (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2018 af hesch (Slettet)

P = U * I
I = U / R     →

P = U2 / R

Isolèr R

Det er Ohms lov !


Skriv et svar til: Beregn resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.