Matematik

Hvordan gør man det her?

15. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Kan nogen guide mig igennem hvordan man udfører følgende på en ti 89? Har forsøgt med youtube, uden held. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2018 af mathon

\small \textup{Definer funktionen:}
                                     \small \textup{Define f(x)=}3\cos(x)|x\geq -\pi/2 \; and\; x\leq \pi/2

                                     \small \mathbf{\color{Green} y}=f(x)

                                     \small \textup{\textbf{\color{Green} WINDOW}}
                                             \small xmin=-\pi /2
                                             \small xmax=\pi /2
                                             \small ymin=-3{.}5
                                             \small ymax=3{.}5

\small \textup{Tegn graf:}
                                     \small \textup{\textbf{\color{Green} GRAPH}}
                                     
\small \text{beregning af areal:}
                                     \small \int (f(x),x,-\pi /2,\pi /2)

\small \textup{Bestemmelse af grafl\ae ngde:}
                                     F3
                                    calc
                                      8:arcLen(

                                                     \small \textup{arcLen(f(x),x,}-\pi /2,\pi /2)
                                     

...
        \small \textup{Gr\o n farve betyder "tryk f\o rst p\aa \ den gr\o nne tast med sort rudertegn"}                              


Svar #3
16. januar 2018 af Mathian

mange tak :)


Skriv et svar til: Hvordan gør man det her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.