Matematik

Bestemt integrale

04. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Det bestemte integrale ved hjælp sub. 

Kan nogen hjælper mig med det her stykke, endte med \sqsubset cos(t)*ln(pi)\sqsupset med 0 som nedre grænse og pi som øvre grænse. Synes det så meget forkert ud, da jeg så facitlisten . Det ville være en stor hjælp hvis en kunne føre mig igennem den trin for trin, så jeg er med hele vejen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2018 af SuneChr

Skriv integranden, det vil gøre det lettere at hjælpe

\int_{0}^{\pi }...\, \textup{d}x


Svar #2
04. februar 2018 af Mathian

hov glemte at vedhæfte. beklager. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2018 af SuneChr

Skærmbillede 2018-02-04 kl. 00.38.17.png t = \pix       1/πdt = dx
Vi får da

\frac{1}{\pi }\int_{0}^{\pi }\sin t\: \textup{d}t


Skriv et svar til: Bestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.