Matematik

Eksponentiel funktion og aftagende sinus-bølge

09. februar 2018 af Yipikaye - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan når man frem til følgende forskrift?

y(t)=A*e^{-\lambda t}*((cos(\omega t+\Phi))


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2018 af fosfor (Slettet)

Ud fra hvilke definerende betingelser?!?!?!?

Hvad havde du regnet med....


Svar #2
09. februar 2018 af Yipikaye

Har det noget at gøre med følgende to udtryk?

\sigma(t)=\sigma _{o}*sin(\omega t+\rho )

\varepsilon (t)=\varepsilon _{o}*sin(\omega t)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion og aftagende sinus-bølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.