Matematik

hjælp - skal finde højden

09. februar 2018 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til bestemmelse af højden... har vedhæftet billede... 


Svar #1
09. februar 2018 af bradapete (Slettet)

Man kan vel bruge 1-\sqrt{3/2}


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. februar 2018 af StoreNord

h=2-√(22-12)


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2018 af SuneChr

Man har
cos 30º = (2 - h) / 2
hvor   cos 30º = 1/2√3


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. august 2019 af Ali1209 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. august 2019 af Ali1209 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: hjælp - skal finde højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.