Matematik

Kuglestød i matematik

11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er der nogen der kan hjælpe med dette... For fostår ikke rigtig hvad jeg skal gøre her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2018 af StoreNord

4.1    Forskel i vægt divideres med mandekuglens vægt. Og så ganger du med 100 for at få det i procent.


Svar #2
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

Så det vil sige jeg skal sige 7,26 divider med 100


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. februar 2018 af StoreNord

\frac{7.26-4}{7,26}\cdot 100


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2018 af ringstedLC

4.1:

Beregn forskellen på de to kuglers vægt i procent af kuglen til mænd.

4.2:

Der er to størrelser for hvert køn. I din formelsamling kan du se, at rumfanget af en kugle er afhængig af radius.

4.3:

4.4:

Kuglens omkreds er den samme som cirklens. Isoler r og vurder om den er til mænd eller kvinder.


Svar #5
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#3

\frac{7.26-4}{7,26}\cdot 100

Jeg kan ikke få det til et procent tal

Ved ikke om det så er rigtigt jeg får det til 47 %


Svar #6
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#4

4.1:

Beregn forskellen på de to kuglers vægt i procent af kuglen til mænd.

4.2:

Der er to størrelser for hvert køn. I din formelsamling kan du se, at rumfanget af en kugle er afhængig af radius.

4.3:

4.4:

Kuglens omkreds er den samme som cirklens. Isoler r og vurder om den er til mænd eller kvinder.

Den der 4,4 er slet ikke med på hvad det er man skal gøre osv...

Retter så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre ved hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. februar 2018 af StoreNord

Husk at summere tælleren, før du dividerer.


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. februar 2018 af StoreNord

4)   find kuglens radius.


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. februar 2018 af StoreNord

-Stødkugler.png

Vedhæftet fil:Stødkugler.png

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. februar 2018 af Soeffi


Svar #11
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

Er der nogen der kan hjæle mig med 4,2

Forstår den ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. februar 2018 af StoreNord

Du kunne lave en tabel som vedhæftede:
Skærmbillede fra 2018-02-11 18-56-53.png
men det er nok lidt vildt, hvis kun er to størrelser.          :)

Men måske synes din lærer, at du skal lære af det.


Svar #13
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#12

Du kunne lave en tabel som vedhæftede:
Skærmbillede fra 2018-02-11 18-56-53.png

Hvordan får du de tal du har fået i tabel det forstår jeg ikke noget af

Sorry jeg er helt lost :-( 


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. februar 2018 af StoreNord

Du skal i næste opgave tegne en graf, Og i 4. skal du lave en tabel til den.
Jeg har lavet en liste af kuglestørrelser og beregnet de tilhørende volumener: 4/3 Pi()*radius3.


Svar #15
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#14

Du skal i næste opgave tegne en graf, Og i 4. skal du lave en tabel til den.
Jeg har lavet en liste af kuglestørrelser og beregnet de tilhørende volumener: 4/3 Pi()*radius3.

er slet ikke med, ville hjælpve hvis du forklaret det bedre


Brugbart svar (0)

Svar #16
11. februar 2018 af StoreNord

Hvis man med regneark skal lave en graf, skal man bruge nogle støttepunkter for grafen.

Støttepunkternes x-værdi er radius i en kugle, og y-værdien er denne kugles volume.


Svar #17
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

Så det vil sige at jeg skal sige 

#16

Hvis man med regneark skal lave en graf, skal man bruge nogle støttepunkter for grafen.

Støttepunkternes x-værdi er radius i en kugle, og y-værdien er denne kugles volume.

Så det vil sige jeg skal sige 214,5 halvdelen af den * med radisus 5,5?


Svar #18
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#17

Så det vil sige at jeg skal sige 

#16

Hvis man med regneark skal lave en graf, skal man bruge nogle støttepunkter for grafen.

Støttepunkternes x-værdi er radius i en kugle, og y-værdien er denne kugles volume.

Så det vil sige jeg skal sige 214,5 halvdelen af den * med radisus 5,5?

eller skal jeg sige 213,5/5,5? 
Skrev forkert før med de 214,5


Brugbart svar (0)

Svar #19
11. februar 2018 af StoreNord

Volume af kuglen med radius på 5.5:

                                                                        \frac{4}{3}\pi\cdot 5.5^{3}


Svar #20
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#19

Volume af kuglen med radius på 5.5:

                                                                        \frac{4}{3}\pi\cdot 5.5^{3}

ja men jeg kan godt se det på den måede men jeg ved bare ikke hvordan jeg kan skrive det ind i et xcel ark?


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.