Fysik

Spændingsforskel mellem to plader

19. februar 2018 af Mikkeldkdk - Niveau: A-niveau

Hvordan finder jeg spændingsforskellen mellem to plader, til et ønsket elektrisk felt på 16250 N/coul?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2018 af mathon

 \small \textup{Hvad med afstanden mellem de parallelle plader?}

                   \small U=E\cdot d


Svar #2
19. februar 2018 af Mikkeldkdk

Den glemte jeg vidst 2,50cm


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. februar 2018 af mathon

                  \small U=E\cdot d

                  \small \small U=\left (16250 \; \tfrac{V}{m} \right )\cdot(0{.}025\;m)=406{.}25\;V

...
     \small \textup{enheder:}
                        \small \small \frac{N}{C}=\frac{V}{m}     


Svar #4
19. februar 2018 af Mikkeldkdk

Har lige et spørgsmål som jeg godt kunne bruge et hint til. Hvis jeg har to forskellige fluxtætheder og to forskellige spændingsforskelle, mellem pladerne. Hvordan finder jeg så hvilket hastighedsinterval et hastighedsfilter skal indstilles til?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2018 af mathon


Skriv et svar til: Spændingsforskel mellem to plader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.