Fysik

Beregn massen af våddampen

02. marts 2018 af Kristensenalex - Niveau: A-niveau

Håber at i kan hjælpe med denne opgave

I et dampanlæg indeholdende 250 m3 våddamp med trykket p = 45 bar og tørhedsgraden, x = 0,45

Beregn massen af våddampen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2018 af mathon

              \small p\cdot V=m_{t\o r}\cdot \frac{R\cdot T}{M}                             \small R=8{.}31447\cdot 10^{-5}\; \tfrac{bar\cdot m^3}{mol\cdot K}

              \small m_{t\o r}=\frac{ p\cdot V\cdot M}{R\cdot T}

              \small m=\frac{ p\cdot V\cdot M}{R\cdot T}\cdot 0{.}45^{-1}


Skriv et svar til: Beregn massen af våddampen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.