Kemi

nogle som vil hjælpe med kemi det haster virkelig??

05. marts 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle som vil hjælpe med kemi det haster virkelig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2018 af AngelOneOne

Hej,

Du ved der er 0,020 M CaCl2 og 0,030 M AlCl3 (sådan er det jeg læser det som).

Dvs. at du har samme antal mol, af hver af ionerne gange koefficienten, altså:

0,020 M x 1 Ca2+ = 0,020 M Ca2+
0,030 M x 1 Al3+ = 0,030 M Al3+
(0,020 M x 2 Cl-) + (0,030 M x 3 Cl-) = (2 x 0,020) + (3 x 0,030) = 0,130 M Cl-

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: nogle som vil hjælpe med kemi det haster virkelig??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.