Kemi

Gibbs energi og termodynamisk ligevægtskonstant

07. marts 2018 af ayyyyy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har vedhæftet billede

Vedhæftet fil: kem d.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2018 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2018 af janhaa

need \,\, \Delta G


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2018 af mathon

                   \small \Delta G^\Theta =\Delta H^\Theta -T\Delta S^\Theta


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. marts 2018 af janhaa

need\,\,\Delta H\,\,and\,\,\Delta S


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. marts 2018 af mathon

         \small \begin{array} {|c|c|c|c|} \hline &\Delta H^\Theta/\left (kJ\cdot mol^{-1} \right ) &\Delta S^\Theta/\left ( J\cdot mol^{-1}\cdot K^{-1} \right )&\Delta G^\Theta/\left ( kJ\cdot mol^{-1} \right )\\ \hline NO\,_{\textit{(g)}}&90&211&87\\ \hline NO_2\,_{\textit{(g)}}&33&240&51\\ \hline O_2\,_{\textit{(g)}}&0&205&0\\ \hline \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. marts 2018 af janhaa

\Delta G^o = -RT\ln(K)


Skriv et svar til: Gibbs energi og termodynamisk ligevægtskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.