Matematik

Differentier?

08. marts 2018 af Sinimini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan differentierer man e?-x??

Jeg ved, at (e^x)' giver e^x, men hvaf giver det, hvis det er (e^-x)'?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af Mathias7878

Man benytter, at:

  \small (e^{k\cdot x})' = k\cdot e^{k\cdot x}

hvor

  \small k = -1

da

  \small -x = -1\cdot x

- - -

 

 


Skriv et svar til: Differentier?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.