Matematik

FAKTORISER OG FIND RØDDER

08. marts 2018 af Lindatran (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP MIG MED DE SIDSTE OPGAVER

f(x) = -2X2 - 3X + 4

f(x) = 3e3x

f(x) = Xe

f(x) = 6X-3 – 2X-1 + 4

f(x) = 2/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af mathon

 \small f(x)=-2x^2-3x+4=-2\left (x-\tfrac{-3-\sqrt{41}}{4} \right )\left (x-\tfrac{-3+\sqrt{41}}{4} \right )


Svar #2
08. marts 2018 af Lindatran (Slettet)

er det svaret på nummer 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2018 af mathon

Du har vist misset overskriften til disse opgaver:

...

Integral regning

Find de ubestemte integraler til følgende funktioner:

opgave 11:
f(x) = 4X - 16

opgave 12:
f(x) = -2X2 - 3X + 4

opgave 13:
f(x) = 3e3x

opgave 14:
f(x) = Xe

opgave 15:
f(x) = 6X-3 – 2X-1 + 4

opgave 16:
f(x) = 2/x

Find den stamfunktion til f(x) =  4X – 10 som går gennem (1,-3)

Find den stamfunktion til f(x) = 2X – 4 som har tangenten Y = 4X - 13

korresponderende:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1816608


Skriv et svar til: FAKTORISER OG FIND RØDDER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.