Matematik

Vigtigt hjælp 😣 please

19. marts 2018 af CANKorkmaz - Niveau: 7. klasse
Marianne har 15.000 kr. På sin Bankkonto Helge har et studielån på 15.000 kr Hvor stor er den aårlige forskel mellem de renter Helge betaler og de renter Marianne far?

Lønkonto 0,50%
Studielån 6,50%

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2018 af ringstedLC

\frac{15000\cdot 6.5}{100}-\frac{15000\cdot 0.5}{100}=\frac{(15000\cdot 6.5)-(15000\cdot 0.5)}{100}


Svar #2
19. marts 2018 af CANKorkmaz

Tak

Skriv et svar til: Vigtigt hjælp 😣 please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.