Matematik
linær sammenhæng
25. marts 2018 af
Fawk01 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Nogle som kan løse denne opgave?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-03-25 kl. 17.22.36.png
Svar #1
25. marts 2018 af vandkvinden (Slettet)
a)
f(x)=10.55x+33
Hvor x er antal km og f(x) er prisen
b)
Hvis f(x)=200 er x=15.83. Man kan altså køre 15.83 km.
Skriv et svar til: linær sammenhæng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
