Matematik

Hurtig spørgsmål

14. april 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan det passe at 

x= antal medlemmer i fægteklubben 

y= er antallet medllemmer stigning med 8 medlemmer hver uge 

og  at modellen ville se sådan her ud 

f(x)= 15x+8?

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2018 af ringstedLC

Nej. Men det er rigtigt, at det skal være en lineær model.

Foreningen har 15 medl. til tiden 0. Stigningen i medlemstallet er 8 pr. uge.


Svar #2
14. april 2018 af hannah9 (Slettet)

så modellen er rigtige , men det  bare x og y jeg misforstået ?


Svar #3
14. april 2018 af hannah9 (Slettet)

x er Foreningen har 15 medl. til tiden 0.

y er Stigningen i medlemstallet er 8 pr. uge?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2018 af ringstedLC

Du skal have tiden (uger) med i modellen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2018 af AMelev

x= antal uger
y= antal medllemmer i fægteklubben 

y vokser med 8, når x vokser med 1, så modellen er lineær y = a·x + b, hvor b er startværdien og a er hældningskoeffitienten, dvs. y-tilvæksten pr. uge.


Svar #6
14. april 2018 af hannah9 (Slettet)

så Y = 8x + 15


Svar #7
14. april 2018 af hannah9 (Slettet)

ville bare vide om funktion er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. april 2018 af AMelev

Det er rigtigt.


Skriv et svar til: Hurtig spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.