Matematik

Fysisk anvendelse Integraler/Differentialer

16. april 2018 af Grain (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan ikke se vejen kan nogen hjælpe?

Accelerationh hos partikel er (6x+2) m/sek^2 ved tiden x sek. Hastigheden ved tiden 1 sek er 2 m/s. 
Beregn partikel afstanden ved tiden 5 s fra partiklen placering ved 0 sek.

Kan nogen hjælpe :-) !


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2018 af mathon

\small \textup{Hastighedsberegning:}
                                   \small v(x)=\int (6x+2)\,\mathrm{d} x=3x^2+2x+v_0
\small \textup{beregnning af }v_0\textup{:}
                                   \small v(1)=3\cdot 1^2+2\cdot 1+v_0=2

                                                \small v_0=-3
\small \textup{Konklusion:}

                                   \small v(x)=3x^2+2x-3

\small \textup{samt}
                                   \small s(x)=\int \left (3x^2+2x-3 \right )\,\mathrm{d} x=x^3+x^2-3x+0

                                   \small \small \small s(5)=5^3+5^2-3\cdot 5=135


Svar #2
17. april 2018 af Grain (Slettet)

Mange tak fo hjælpen mathorn - :-)  bh josom


Svar #3
17. april 2018 af Grain (Slettet)

mit brugernavn er ændre til Grain ! :-)


Skriv et svar til: Fysisk anvendelse Integraler/Differentialer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.