Kemi

Beregning af stofmængde

18. maj 2018 af Frederikke123456789 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen! Jeg er i en lidt presset situation og mangler lidt hjælp.

Jeg skal beregne hvor stor en stofmængde MnO4´- der er i en 17,05 mængde KMnO

Er der nogle, som kan hjælpe? 

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2018 af mathon

               \small \small n\left ( Mn{O_4}^- \right )=n\left ( KMnO_4 \right )=\frac{17.05\; g}{158,03\; \tfrac{g}{mol} }


Svar #2
18. maj 2018 af Frederikke123456789 (Slettet)

Jeg kan se at 158 er store M, har du så sagt lille m divideret med store M?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2018 af mathon

     Ja


Skriv et svar til: Beregning af stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.