Matematik

Differentialregning uden hjælpemidler

19. maj 2018 af selvstuderende (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej med jer!

Jeg sidder med en opgave jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an. (vedhæftet) 

Nogen der kan fortælle mig hvad det er jeg burde vide ud fra teksten? 

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. maj 2018 af mathon

                 \small 0=a\cdot \left ( -\tfrac{1}{2} \right )+b
                 \small 1=a\cdot0 \right )+b?
\small \textup{hvoraf:}
                 \small 0=-\tfrac{1}{2}a+1
                 \small a=2

                 \small g{\, }'(x)=2x+1


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2018 af mathon

\small \small \textbf{Monotoniforhold:}

         \small \textup{fortegnsvariation }
         \small \textup{for }g{\, }'(x)\textup{:}             -           0            +
                          __________\small -\tfrac{1}{2}  __________
         \small \textup{x:}                                \small \textup{lok. min}                               
         \small \textup{monotoni }                     
         \small \textup{for }g(x)\textup{:}       \small \textup{aftagende}            \small \textup{voksende}

                           


Svar #4
19. maj 2018 af selvstuderende (Slettet)

Det hjalp virkelig !  1000 tak, og god aften :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2018 af mathon

             \small g{\, }'(x)=f{\, }'(x)

             \small 2x+1=5\textup{ i punktet \textbf{R}.}

             \small x_R=2


Skriv et svar til: Differentialregning uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.