Matematik

Tegne en fra

21. maj 2018 af 12345hey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,
jeg har følgende opgave, som jeg slet ikke forstår. Jeg er ikke med på hvilke forskellige ting man skal kigge på, når man skal tegne grafen ud fra de informationer man har fået givet. Det kunne derfor være dejligt med forklaringer for hvorfor og hvordan man gør.

Tak på forhånd! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hældningen er   +  -  +, dvs grafen går op-ned-op, med skifte i x=5 og x=10 hvor hældningen er 0.

Det skal du så have til at passe med at grafen går gennem (0, 2) og (12, 1) vha. trial/error.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet)

Det betyder, at når x = 0, så er y=2 og tilsvarende når x = 12, så er y=1, hvis du forstår? 

Derudover, har du fået oplyst hvordan grafen forløber og om den altså stiger og aftager.

Jeg ville starter med at tegne de to punkter ind (0,2) og (12,1) også efterfølgende tegne resten, og om den stiger eller aftager.


Svar #3
22. maj 2018 af 12345hey (Slettet)

Super, mange tak!


Skriv et svar til: Tegne en fra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.