Kemi

beregn fortyndingsfaktor

23. maj 2018 af baba123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan beregner man den her?

Når en 0,2 M KCI-opløsning fortyndes til 5 mM, er fortyndingsfaktoren?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af mathon

Fortyndingsfaktor: 
                                 \small \frac{0.2}{5\cdot 10^{-3}}=\frac{0.2\cdot 10^3}{5}=\frac{20\cdot 10}{5}=4\cdot 10=40


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2018 af AngelOneOne

Hej,

Prøv eventuelt at læse afsnittet her om fortyndinger til fremtidige opgaver:

https://sciencelabs.dk/?page_id=1221

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
24. maj 2018 af baba123 (Slettet)

Taak.

Svar #4
24. maj 2018 af baba123 (Slettet)

kan i hjælpe med denne her? Summen af elektrolytter i en vandig opløsning af 100 mM NaCI og 50 mM g lucose er?


Skriv et svar til: beregn fortyndingsfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.