Matematik

Annuitetslån ydelse

03. juni 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej, vis jeg tager et lån på 100.000 kr år min rente er på 17% og har 10 terminer, hvordan finder jeg så ydelsen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2018 af mathon

\small \textbf{G\ae ldsformlen:}
                                 \small G=y\cdot \frac{1-(1+r)^{-n}}{r}

\small \small \textbf{y isoleres:}
                                 \small y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2018 af mathon

\small \textbf{i anvendelse:}

                                 \small y=\frac{100'000\cdot 0.17}{1-1.17^{-10}}


Skriv et svar til: Annuitetslån ydelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.