Matematik

Hjælp! vis identiteten af cos(v)=-cos(180-v)

20. juni 2018 af Emsedamse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey venner. Et af mine eksamensspørgsmål i trigonometri lyder således:

"Definer sinus og cosinus ved hjælp af enhedscirklen. Vis identiteten cos(v)=-cos(180-v). Bevis sinusrelationen"

Hvordan viser jeg identiteten? Help! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2018 af peter lind

Det skal du vise grafisk. Sejl et punkt på enhedscirklen i første kvadrant i y aksen. Det spejlede punkt vil have samme y koordinat men retningsvinklen er 180º-v


Svar #2
20. juni 2018 af Emsedamse (Slettet)

Hvad mener du når du siger retningsvinklen er 180º-v? Hvad er retningsvinklen? Har aldrig rigtig forstået enhedscirklen hæhæ.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2018 af StoreNord

cos(v)=-cos(180-v).png

Vedhæftet fil:cos(v)=-cos(180-v).png

Skriv et svar til: Hjælp! vis identiteten af cos(v)=-cos(180-v)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.