Matematik

er der en speciel metode for det her???

31. juli 2018 af bearbean - Niveau: 7. klasse

forstår ikke metoden?:....168 : 21

kan med 1 cifret tal feks. 184: 8


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. juli 2018 af mathon

Det foregår på samme måde som ved division med et-cifret divisor,
men med den forskel, at du ikke kan 21-tabellen og derfor må prøve dig frem.


Svar #2
31. juli 2018 af bearbean

aaaaaaaahhh taktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktak!!!


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. juli 2018 af mathon

           \small 168:21=8  \small \textup{fordi divisionspr\o ven giver:}    \small 8\cdot 21=168


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2018 af StoreNord

#0    Du kan eventuelt dividere begge tal med 3. Og bagefter med 7.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. juli 2018 af mathon

             \small \frac{168}{21}=\frac{2^3\cdot 3\cdot 7}{3\cdot 7}=2^3=8


Skriv et svar til: er der en speciel metode for det her???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.