Matematik

hurtigt

22. august 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan sætte jeg mine x værdier  ind  i regrassion

er det bare 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10? sted for hele årstallet

her har jeg 1999 ? hvilken  er lidt tricky

Vedhæftet fil: matematik.PNh.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Hvis du lader x betegne "antal år efter 1999", så svarer x=0 til år 1999, x=1 til år 2000 osv.


Svar #2
22. august 2018 af hannah9 (Slettet)

så 10 skal med selvom der tale om 2009?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Ja, du skal bruge alle 11 målinger (fra x=0 til x=10).

Det gælder helt generelt at du skal anvende alle de foreliggende målinger, for så bliver regressionen mere præcis.


Skriv et svar til: hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.