Matematik

116 er 1,68% Helheden

02. september 2018 af Åhgud123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

116 er 1,68% Jeg forstår ikke hvordan jeg skal regne det ud.

Det er helheden jeg skal finde


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2018 af mathon

                           \small \small \textup{Helhed:}\; \; \frac{116}{1.68}\cdot 100


Svar #2
02. september 2018 af Åhgud123 (Slettet)

Tak for det! Det hjalp rigtig meget :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

1,68% af x er 116. Dvs.

0,0168*x = 116

Så x kan findes som

x = 116/0,0168 = 6905


Skriv et svar til: 116 er 1,68% Helheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.