Matematik

I en model kan udbredelsen af malaria i et bestemt land siden 2007 beskrives ved funktionen N(t)= 709,8 , 1+0,844⋅e-0,828⋅t hvor N(t) betegner det samlede antal smittede til tidspunktet t (målt i anta

11. september 2018 af ole2424 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjææælp plz


Svar #1
11. september 2018 af ole2424 (Slettet)

#0

Hjææælp plz


Svar #2
11. september 2018 af ole2424 (Slettet)

a)  Tegn grafen for N, og benyt modellen til at bestemme det samlede antal smittede i år

2009.

b)  Benyt modellen til at bestemme det tidspunkt, hvor det samlede antal smittede er 700.

c)  Bestem N ¢(3) , og giv en fortolkning af tallet. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2018 af OliverHviid

Kom venligst med hele opgaven. 

Sorry, jeg så ikke at du havde opdateret dit indlæg. Mht. opgaverne: hvad er dine egne forsøg?


Svar #4
11. september 2018 af ole2424 (Slettet)

(målt i antal år efter 2007). 


Svar #5
11. september 2018 af ole2424 (Slettet)

Har læst opgaven mange gange igennem for at se om jeg kan forstå noget af det, men har givet lidt op på det, så søger virkelig hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. september 2018 af OliverHviid

a) Tegn grafen vha. fx geogebra, ti-nspire, maple etc. (cas) og bestem N(2).

b) Løs N(t)=700

Mener du N'(3)?


Svar #7
11. september 2018 af ole2424 (Slettet)

Ja, N'(3), og bruger maple. Så hvordan skal jeg lave grafen derinde?


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. september 2018 af OliverHviid

Det kan jeg desværre ikke svare på; jeg har aldrig selv brugt maple, men google kan sikkert svare på det. Ellers kunne du spørge en klassekammerat og eller lærer.


Skriv et svar til: I en model kan udbredelsen af malaria i et bestemt land siden 2007 beskrives ved funktionen N(t)= 709,8 , 1+0,844⋅e-0,828⋅t hvor N(t) betegner det samlede antal smittede til tidspunktet t (målt i anta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.