Matematik

hvad kalder man det?

24. september 2018 af signecr - Niveau: B-niveau

hej, jeg sidder med en matematikopgave og har brug for hvad de forskellige ting hedder når man udregner en ligning 

min opgave er her og jeg har gjordt mit bedste. 

69 = 261 - 16x--> ligningen er opstillet 

69+16x=261 --> vi omformulere ligningen 

16x=192--> vi isoler x på venstre side af lighedstegnegt 

x= 12 --> ?

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

69 = 261 - 16x

Vi lægger 16x til på begge sider.

69+16x=261

Vi trækker 69 fra på begge sider.

16x=192

Vi dividerer med 16 på begge sider.

x= 12


Svar #2
24. september 2018 af signecr

tak for dit hurtige svar men det er ikke lige det jeg leder efter 


Skriv et svar til: hvad kalder man det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.