Matematik

Lineær model

05. oktober 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

en der kan hjælpe

a) f(10)=15x+1200

b) Hvor mange kasser må der ligge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af janhaa

f(10) = 150+1200=1350


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. oktober 2018 af PeterValberg

a)

f(x)=15x+1200

f({\color{Red} 10})=15\cdot{\color{Red} 10}+1200=150+1200=....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. oktober 2018 af aya111

kan du også hjælpe med denne

Varevognen må højst have en totalvægt på 1800 kg, hvor mange frugtkasser må der højst lastes op?

og f(10) er den totalle vægt af varevognen med frugtkasserne


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2018 af PeterValberg

Prøv lige at give os hele opgaveformuleringen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
05. oktober 2018 af aya111

en varevogn bruges til at transportere frugtkasser. sammenhæng mellem antallet af frugtkasser og den toale vægt af varevognen med frugtkasser er givet ved forksriften f(x)=15x+1200

hvor f(x)=15x+1200 er varevognen totale vægt målt i kg, og x er antal af frugtkasser.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2018 af PeterValberg

Løs ligningen
15x+1200=1800
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
05. oktober 2018 af aya111

2700


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. oktober 2018 af PeterValberg

Nej, ikke helt
15x+1200=1800
15x=1800-1200
15x=600
x=600/15
x=40
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Lineær model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.