Matematik

nogenn der kan hjælpe?

09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et firma udlejer cykler. Prisen for at leje en cykel er 21 kr. i startgebyr og 0,35 kr. pr. minut i den periode, man lejer cyklen. 

a) Opstil en model, som angiver den samlede pris (målt i kr.) for at leje en cykel som funktion af lejeperioden (målt i antal minutter). Beskriv, hvad de variable i modellen står for.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2018 af AMelev

x = lejeperiode/min
P(x) = pris for leje af cykel/kr
P(x) = ......  benyt oplysningerne i 1. linje


Svar #2
09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet)

hvad er svaret så, håber du kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2018 af AMelev

P(x) = 0,35x +21

men helt ærligt, har du tænkt selv?


Skriv et svar til: nogenn der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.