Kemi

Hastigheds konstant temperaturafhængighed

21. oktober 2018 af Luxiee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kender hastighedskonstanten for totemperature på formerne:

Jeg har funder to ligninger for den samme reaktion ved forskellige temperature:

1: rR1 = K1*CA1n*CB1m ; T = 30

1: rR2 = K2*CA1n*CB1;T=20

Jeg kender alle værdierne. Jeg skal kunne finde K3 ved 24 grader, og ved ikke lige hvordan jeg gør. Er der mon en der kan give en hjælpende hånd?


Skriv et svar til: Hastigheds konstant temperaturafhængighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.