Matematik

Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

23. oktober 2018 af Moonlightgirl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan laver jeg 45% til brøk?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

%-tegnet betyder "divideret med 100", "pr.100" eller "ud af 100".

Dvs:
45\%=\frac{45}{100}

Forkort evt. brøken.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2018 af swpply (Slettet)

                                45\% = 0.45 = \frac{0.45\cdot100}{100} = \frac{45}{100} = \frac{9\cdot5}{20\cdot5} = \frac{9}{20}


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. oktober 2018 af mathon

                                 \small \small \begin{array}{rclrclrclrclrcl} 45\%&=&\frac{45}{100}&=&\frac{\cancel{5}\cdot 9}{\cancel{5}\cdot 20} &=&\frac{9}{20} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. oktober 2018 af PeterValberg

#0 citat fra betingelserne for at benytte dette forum:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for,
at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Du bør give alle dine indlæg overskriften "Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.