Matematik

Omsætning

01. november 2018 af Davis2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår ikke helt denne opgave !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2018 af mathon

                            \small \small \small C{\, }'(x)=0.075x^2-5.0x+100\qquad 0\leq x\leq100


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2018 af mathon

                         \small \textup{GROMOK}_{\textup{min}}=\frac{-(-5.0)}{2\cdot 0.075}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2018 af mathon

korrektion:
                         \small x_{\textup{min}}=\frac{-(-5.0)}{2\cdot 0.075}=\frac{100}{3}

                         \small \textup{GROMOK}_{\textup{min}}=0.075\cdot \left (\frac{100}{3} \right )^2-5.0\cdot \frac{100}{3}+100


Svar #5
02. november 2018 af Davis2000 (Slettet)

Tusind tak :)


Svar #6
02. november 2018 af Davis2000 (Slettet)

Hvordan finder man ud af b ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2018 af mathon

a)
                            \small \small \small C{\, }'(x)=0.075x^2-5.0x+100\qquad 0\leq x\leq100


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. november 2018 af mathon

b)

                         \small x_{\textup{min}}=\frac{-(-5.0)}{2\cdot 0.075}=\frac{100}{3}

                         \small \small \textup{GROMOK}_{\textup{min}}=0.075\cdot \left (\frac{100}{3} \right )^2-5.0\cdot \frac{100}{3}+100=16\tfrac{2}{3}


Skriv et svar til: Omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.