Matematik

Er følgende korrekt udregnet?

04. november 2018 af mimi99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

\frac{d^2f}{dx^2}(cos(x)+f'(x)*(e^{f(x)}+1))=0 \Leftrightarrow -sin(x)+f''(x)*(e^{f(x)}+1)+f'(x)*e^{f(x)}*f'(x)=0 \Leftrightarrow -sin(0)+f''(x)*(e^{f(0)}+1)+(\frac{-1}{2})*e^{f(0)}*(\frac{-1}{2})=0\Leftrightarrow 0+f''(x)*(1+1)+(\frac{-1}{2})*1*(\frac{-1}{2})=0 \Leftrightarrow 2f''(x)+(\frac{-1}{2})*(\frac{-1}{2})=0\Leftrightarrow 2f''(x)=-\frac{1}{4}\Leftrightarrow f''(x)=\frac{\frac{-1}{4}}{2} \Leftrightarrow f''(x)=-\frac{1}{8}


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2018 af AMelev

Det ligner en fortsættelse af https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1858643#1859630, hvor alle oplysninger er.


Skriv et svar til: Er følgende korrekt udregnet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.