Matematik

Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

14. november 2018 af Moonlightgirl (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder jeg:

25% af 9900?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af Moderatoren

Ved du hvad 100 % er?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2018 af Moderatoren

Og hvad siger din lærer, som du ikke forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2018 af mathon

        \small 25\%=\tfrac{1}{4}

      \small \small \small \tfrac{1}{4} \textup{ af } 9900=\frac{9900}{2\cdot 2}=\frac{4950}{2}=\frac{4800+150}{2}=2400+75=2475


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. november 2018 af kanjeghjælpedig (Slettet)

Du skal dividere med 100 og gange med procenttallet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2018 af mathon

eller
         \small \frac{9900}{100}\cdot 25=99\cdot 25=\left ( 100-1 \right )\cdot 25=2500-25=2475

Den overskrift har du 'kørt med' nogle gange.

Din lærer er vel ikke ansvarlig for alt, du ikke har fået lært.

Er det kun din lærer, som er vanskelig at forstå eller har du generelt svært ved at forstå det pensum, som din matematiklærer skal undervise i?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2018 af StoreNord

25% af 9900?

1% er     \tiny \frac{1}{100}

\tiny \frac{1}{100}                            af 9900 er 99

25% er        99 * 25 = 2475


Svar #7
23. oktober 2019 af Moonlightgirl (Slettet)

#5

eller
         \small \frac{9900}{100}\cdot 25=99\cdot 25=\left ( 100-1 \right )\cdot 25=2500-25=2475

Den overskrift har du 'kørt med' nogle gange.

Din lærer er vel ikke ansvarlig for alt, du ikke har fået lært.

Er det kun din lærer, som er vanskelig at forstå eller har du generelt svært ved at forstå det pensum, som din matematiklærer skal undervise i?

Jeg forstår ikke måden hun forklarer det på. Jeg foraltid at vide at jeg gør det vanskeligt for mig selv men det er den måde jeg bedst kan forstå det på og den måde kan hun ikke forstå.


Skriv et svar til: Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.