Kemi

Enhed

03. december 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Når jeg sætter den aktuelle koncentration af ASA ind i ln(x) vil den så stadig have enheden M?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2018 af mathon

Det er talværdien \small \left\{\left [ ASA \right ]\right\} af koncentrationen \small \left [ ASA \right ], du indsætter som \small x i \small \ln(x). \small \ln(enhed)har ingen veldefineret mening.


Svar #2
03. december 2018 af Loise3434 (Slettet)

ville det så sige at ln(ASA) har ingen enhed


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2018 af mathon

     \small \ln\left (\left\{ \left [ ASA \right ]\right\} \right )\textup{ er dimensionsl\o s}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2018 af mathon

En størrelse \small X består af en talværdi gange en enhed:
 

                   \small X=\{X\}\cdot \left [ X \right ]


Skriv et svar til: Enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.