Matematik

Nogen der kan bekræfte 402 alen3 =252,338m3

13. december 2018 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej igen. Vil gerne være sikker på at 402 alen3=252,338 m3 kan nogen bekræfte det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

1 alen = 0,6277 m

1 alen3 = (0,6277 m)3 = 0,2473 m3

402 alen3 = 402 * 0,2473 m3 = 99,42 m3


Skriv et svar til: Nogen der kan bekræfte 402 alen3 =252,338m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.