Kemi

pH beregning

16. december 2018 af wohoo1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er pH i en 0,1 M eddikesyre (CH3COOH) opløsning?

Nogen der kan hjælpe mig :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2018 af Heptan

Svag syre. pKs = 4,76

Svag syre formlen:

pH=\frac{1}{2}\left ( pK_s-\log (c_s) \right ) =\frac{1}{2}\left ( 4,76-\log (0,1) \right ) =2,9


Skriv et svar til: pH beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.