Matematik

Normeret vektor: Skal lige forstår noget notation

14. januar 2019 af pure07 - Niveau: Universitet/Videregående

g_1 og g_2 er to funktion og f(x) er en vektor funktion.

f(x)= \begin{bmatrix} g_1(x)\\g_2(x) \end{bmatrix}

Hvordan skal man fostår følgende notation?:

\left \| f(x)) \right \|^2

Mit bud er:

\left \| f(x)) \right \| = \sqrt{g_1^2(x)+g_2^2(x)}\Rightarrow \left \| f(x)) \right \|^2= \left( \sqrt{g_1^2(x)+g_2^2(x)} \right )^2

Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2019 af peter lind

Det er korrekt


Skriv et svar til: Normeret vektor: Skal lige forstår noget notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.