Kemi

Fortyndingsfaktor? Hvordan giver det mening ..

06. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg får den til 200 ligemeget, hvordan jeg beregner denne opgave. En der kan give en hjælpende hånd?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2019 af janhaa

c = 580,8/5808 M = 0,1 M

fort. factor = 0,1 M/(50 mM) = 2

A.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2019 af mathon


Skriv et svar til: Fortyndingsfaktor? Hvordan giver det mening ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.