Kemi

Ligevægt enhed?

25. februar 2019 af hejmedjer1239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan er det helt præcist jeg afregner enheden?

[NH3 ]^2 / [N2 ] [H2 ]^3 

Jeg ved at enheden her er M^-2, men hvorfor? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af janhaa

[K] = M2-(1+3) = M-2


Svar #2
26. februar 2019 af hejmedjer1239 (Slettet)

#1

[K] = M2-(1+3) = M-2

Okay. Så man tager tællerens eksponent og minusser med nævnerens? 


Skriv et svar til: Ligevægt enhed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.